Home » Prefab houtskelet Lelystad

Eigen fabriek

Zelfbouw mogelijk

Duurzaam bouwen

Woning zelf ontworpen

Wij bouwen uw prefab woning met houtskelet in regio Lelystad

Bent u geïnteresseerd in het laten bouwen van een prefab huis met houtskelet in regio Lelystad? Bij Prefab B.V. uit Biddinghuizen bepaalt u helemaal zelf hoe uw woning eruit komt te zien. Wij hebben een aantal ontwerpen samengesteld die u naar wens aanpast. Ga ook in gesprek met een van onze tekenaars om een geheel persoonlijk ontwerp te laten maken. We denken graag met u mee om uw prefab droomhuis met houtskelet in omgeving Lelystad werkelijkheid te maken.

Bouw mijn droomhuis

eigen ontwerp met houtskelet

Een prefab woning met houtskelet om zelf af te bouwen in Lelystad en omgeving

Woont u in regio Lelystad, bent u handig en is het uw droom om uw eigen huis af te bouwen? De mogelijkheid bestaat om een woning casco door ons te laten opleveren. U bouwt uw huis dan zelf af, wat vanzelfsprekend financieel voordeliger is dan een sleutelklare oplevering. De mogelijkheden zijn veelzijdig: wilt u een ruim huis (laten) bouwen of juist een prefab bungalow? We gaan graag met u in gesprek om te bepalen wat de beste keuze voor u is.

blauwdruk

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek in

Spreekt het idee van de prefab bouwwijze met houtskelet in de omgeving van Lelystad u aan of bent u benieuwd naar eerdere projecten van ons? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Aan de hand van dit gesprek maken wij een schetsontwerp. Stuur gerust een e-mail naar info@prefab-biddinghuizen.nl of bel ons via 0321-330096.

Contact of informatie

prefab woningbouw is de ideale bouwpartner voor mensen met gevoel voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Prefab sinds 2020 energieneutraal

Bel nu